Energiprisen til NAV Marker og Rømskog!

NAV-åpning på Rømskog 18.09.2007. Leder av NAV Rømskog Marianne Hermanseter og fylkesdirektør for NAV Sverre Jespersen, Fotograf: Jørgensen, Rune, Copyright: Rømskog kommuneDet var stor stemning og pur glede da fylkesdirektør i NAV Østfold Sverre Jespersen uventet dukket opp på NAV-kontoret i Marker tidligere i sommer. Foranledningen til besøket fra øverste sjefen var overrekkelsen av Energiprisen. Dette er en pris som gis internt i NAV i Østfold til NAV-kontorer, avdelinger eller enkeltpersoner i fylket som gir energi til de rundt seg – det være seg kollegaer eller brukere. Dette er en nyopprettet pris som er ment som et tiltak for å fremme et godt arbeidsmiljø. Prisen deles ut 4 ganger i året.

NAV Marker og Rømskog var de første til å motta denne nyinnstiftede prisen. I tillegg til heder og ære, består prisen av en lyspære inne i en kube av plast der den fanger opp energi fra omgivelsene i løpet av dagen og som den gir fra seg ved å lyse opp omgivelsene om kvelden.

I begrunnelsen for at nettopp NAV Marker og Rømskog fikk denne gjeve prisen heter det:

Leder har filosofien ”Være raus og synlig” – det er mye latter på kontoret, og latter gir som kjent energi! En medarbeider sa etter å ha vært ansatt en uke, at hun hadde ikke ledd og hatt det så trivelig på en arbeidsplass – noen gang!

Som suksessfaktor trekkes det fram morgenmøter og ettermiddagsmøter – hver dag. Da drikkes det kaffe og dagen planlegges og evalueres.

Den positive energien til medarbeiderne smitter også over på brukerne og de opplever veldig sjelden at brukerne er sinte eller frustrerte.

Policy i NAV Marker; møt brukerne slik du selv vil bli møtt ved et offentlig kontor!Kilde: www.nav.no
Bildet er arkivfoto fra 2007 tatt i forbindelse med åpning av NAV-kontor på Rømskog

Tips en venn Skriv ut