A A A
Rømskog kirke Delvis skyet -2
Rømskog Spa & Resort

Overnatting og servering

I Rømskog kommune kan du overnatte og spise på Rømskog Spa & Resort, på Nord Steinby kro og camping og sove høyest i Østfold i Branntårnet. Under finner du mer informasjon om stedene samt lenke til deres egne hjemmesider.

 

Rømskog Spa & Resort
 

Hotellet har en fantastisk beliggenhet - pratisk talt i vannet Vortungen på Rømskog. Beliggenheten er unik på mange måter; kun 1t 20min fra Oslo, men dog i stille ødemark. Vannet Vortungen med sin ca. 7 mil strandlinje, gir en helt spesiell innenlands "kystopplevelse" med dertil i "sjelen".
 

Omgivelsene innbyr til pur avslapning, eller et aktivt opphold der naturen kan benyttes. Du velger selv. Både til lands og til vanns. Sentralt i hotellet er en flott salong med peis og tilhørende koselig bar med alle rettigheter. Alle måltider nytes i restauranten som har panoramautsikt ut over sjøen. Magisk!

Mer om Rømskog Spa & Resort finner du på hotellets egne hjemmesider. 

Nord Steinby kro og camping
Nord Steinby kro og camping eies og drives av Lise og Roar Høisveen.
Adresse: 1950 Rømskog
Tlf: 69 85 93 85
Mob.: 928 47 982
Priv.: 69 85 92 91
 
Nord Steinby Kro og Camping, campingplassen, Fotograf: Jørgensen, Rune

Nord Steinby kro og camping finner du langs riksvei 21 i Rømskog - grensekommunen med rike muligheter for friluftsliv og kultur. Fra campingplassen er det kort vei for fisking, bading og padling og ulike severdigheter. Rømskog tilbyr varierte naturopplevelser og et gjestfritt og spennende opphold for sine besøkere. 670 innbyggere og et hyggelig nærmiljø ønsker deg velkommen.

 

Nord Steinby kro og camping skaper en trivelig ramme rundt ditt opphold ved å tilby familievennlig avkopling fra hverdagslig stress. Et nytt servicehus med toaletter, dusjer og vaskemuligheter får deg til å føle deg hjemme fra første stund. Muligheter for helårscamping gir anledning til å planlegge din opplevelse for alle årstider.

Ditt stoppested i en idyllisk plett i et lite hjørne av Østfold fylke. Vertskapet gir gjerne tips til utflukter og aktivitetsmuligheter. Det er muligheter for vasking av klær, og dusj for gjennomreisende. Campingen har hytteutleie, er handicapvennlig og har i tillegg til servering av mat også skjenkebevilling for øl.

Mer om Nord Steinby Kro og camping finner du på plassens egne hjemmesider.

 

Haukenesfjellet branntårn
Haukenesfjella branntårnHytta ligger langs Grensesømmen, den sammenhengende ruta fra Halden til Treriksrøysa, i Rømskog kommune ikke langt fra Østfolds høyeste punkt, Slavasshøgda (336 moh.). Det tidligere brannvakttårnet er 12 meter høyt og er Østfolds høyeste utsiktspunkt. Fra utsiktsplattformen på toppen ser man store deler av Indre Østfold og langt utover til Sverige.

Høsten 2011 ble det satt i gang tiltak for å forbedre utsikten, og plassere kart på en plate i utsiktsrommet og med piler angi aktuelle steder med navn.
Tårnet er åpent - med vide utsikter, men dagstur- og overnattingsrommet er låst med DNTs standardnøkkel.

Les mer og bestill plass på toppen av fylket!
 

 

Tips en venn Skriv ut