A A A
Rømskog kirke Delvis skyet 1
www

Registrering av aktiviteter

Ny fremgangsmåte for registrering av aktiviteter fra 24. september 2013!

Vi oppfordrer alle lag og foreninger om å registrere sine arrangementer på kommunens nettside, arrangementer publiseres på førstesiden i tillegg til at infoen blir tilgjengelig via appen "Skjer-i". På førstesiden klikker du "Legg til" under aktivitetsoversikten, deretter blir du sendt til en side via "Skjer-i".

Fra og med tirsdag 24. september 2013 legges alle arrangementer på kommunens hjemmeside også ut via Skjer-i. Det betyr at lag og foreninger selv oppretter en konto på www.skjer-i.no, deretter er det bare å legge ut! Brukeren haker selv av for hvor arrangementet skal publiseres.

Arrangementer som er lagt (innen fristene) tatt med i "Rømsjingen".

 

Appen kan benyttes som planlegger og varsler for idrettslag og lignende uten at dette legges ut for allmennheten. En kan enkelt velge de arrangører en vil følge, og appen vil etter en tid også kjenne igjen hva du som bruker er mest interessert i og dermed foreslå arrangement.

Appen er gratis for brukerne.

Appen er utviklet etter oppfordring fra innbyggerne i forhold til enkelt å kunne få tak i og formidle informasjon om arrangement.

Sjekk ut hjemmesiden www.skjer-i.no Registrèr deg som bruker og legg inn dine arrangement, kamper, treninger osv. Ditt fotballag, skytterlag, spinning osv. vil få sin egen side der dere kan legge ut info om foreningen, laget etc. i tillegg til kamper, treninger etc.

Laste ned appen?
Gå til www.skjer-i.no/ på mobiltelefonen, og klikk på knappen som kommer opp øverst.

 

 

 

 

Tips en venn Skriv ut